Cauta in stiri

RSS Feed

Gata de drum

Noul model BMW R1200GS pe piata din Romania

24.03.2013
Foto ©:

Noul model BMW R1200GS a intrat, oficial, pe piata din Romania, in cadrul unei prezentari care a avut loc la show-room-ul Automobile Bavaria din Bucuresti, in urma cu cateva zile, precizeaza bavaria-bmw-motorrad.ro.

Propulsat de un motor nou cu doi cilindri care tine in fau 125cp (92kW), cu racire aer/lichid, prevazut cu un nou ambreiaj in baie de ulei cu functie antihopping, cu acceleratie controlata electronic E-Gas, precum si cu modurile optionale de pilotaj, noul model este creat pentru a face fata oricarei provocari.

R1200 GS dispune de un cadru rigid si de sisteme Telelever si Paralever care-i permit sa tina piept terenurilor enduro. Din fisa tehnica a motorului mai fac parte si optionalul Dynamic ESA care configureaza automat suspensiile in functie de terenul pe care ruleaza si, de asemenea, setul de patru configurari diferite (modurile de pilotaj) care se pot selecta cu ajutorul unui buton.

Alaturi de GS, au mai fost lansate si noile modele HP4, cea mai sportiva motocicleta de la BMW si F800GT, care inlocuieste varianta F800ST.

Un test ride puteti vedea in clipul de mai jos:

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.