Cauta in stiri

RSS Feed

noutati Intermot

Noul naked Kymco 125 Quannon 2009

08.10.2008
Foto ©: SoloMoto

Avand in vedere cererea tot mai mare de motociclete naked pe piata din Europa, Kymco a lansat in cadrul salonului Intermot de la Koln modelul Quannon 125 N.

Pentru a se ridica la standardele cerute de utilizatorii acestui gen de motocicleta, noul model dispune de un cadru din aluminiu care este cu 8,9 kg si 30% mai usor decat greutatea cadrului din otel a versiunii Quannon sportive si carenate. Rezervorul de combustibil este cu doi litri mai mare, cei 13,5 litri oferind o autonomie de 400 km.

Quannon 125 N este echipat cu o furca fata mai usoara din aluminiu, diametrul celor doua jambe crescand de la 33 la 37 mm pentru a imbunatati capacitatea de absorbtie. Sistemul de franare este unul nou a carui design se potriveste cu cel de evacuare caracteristic motocicletelor sport.

Motorul a fost revizuit iar prima treapta din cutia de viteze este mai scurta adaptata pentru utilizarea urbana. De asemenea, filtru de aer este mai mare pentru a contribui la gradul de silentiozitate. In interiorul farului este situat un bec cu halogen marca Philips iar bordul dispune de cristale lichide.

Quannon 125 N va fi scos la vanzare anul acesta in toata reteaua de dealeri Kymco iar pretul scazut va rivaliza printre altele cu cel al modelului Honda CBF 125 2009.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.