Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Noul Pan European dezvaluit prin schitele oficiale

10.07.2009
Foto ©: Honda

Asa cum au declarat chiar cei de la Honda, platforma tehnica a noului model Honda V4 , derivat din conceptul prezentat la Intermot anul trecut, va fi folosita si pentru construirea altor modele.

Astfel, japonezii au in lucru dezvoltarea unui nou super tourer, ce va inlocui se pare actualul Pan European, fapt dovedit de schitele oficiale dezvaluite de britanicii de la MCN. Modelul va avea acelasi cadru, motor si bascula monobrat cu transmisie cardanica, fapt ce se poate observa cu usurinta si din imaginile prezentate.

Spre deosebire de vechiul model, introdus pe piata in 2003, noul Pan European nu va mai folosi motorul V4 dispus longitudinal ci noul motor V4 de 1200, dispus transversal, cel mai probabil intr-o versiune retunata cu mai putini cai. Alte detalii tehnice raman momentan la nivel de speculatii insa cu siguranta modelul va fi unul supradotat.

La capitolul design, noul Pan European se prezinta ca o evolutie a actualului model, avand elemente de stil preluate de la noul model V4, designul partii posterioare fiind similar.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.