Cauta in stiri

RSS Feed

scutere noi

Noul scuter Gilera Nexus 300 cu Simoncelli pe circuit

27.06.2008
Foto ©: Gilera

Marco Simoncelli, pilotul echipei Metis Gilera in MotoGP la clasa 250, a testat pe circuitul natal de la Misano noul scuter Nexus 300 al constructorului italian. Marco a demonstrat calitatile scuterului prin inclinari accentuate in curbe si schimbari rapide de directie. Gilera Nexus 300 aduce un suflu proaspat in clasa mijlocie a scuterelor iar prin motorizarea ultra-performanta stabileste un nou standard pe care concurentii se vor chinui sa-l depaseasca.

"Nexus 300 este un scuter excelent de condus", a declarat Simoncelli. "Iti poti da seama imediat ca este manevrabil, usor si agil. Dispune de suficienta putere pentru a oferi o senzatie placuta la condus. Este un model nou deosebit, rapid si foarte manevrabil."

Maxi scuterul combina puterea progresiva monocilindrica, motorizarea pe injectie de ultima generatie cu un cadru de top. Nexus 300 este un deschizator de nisa, fiind ideal pentru deplasarea urbana zilnica dar in acelasi timp suficient de capabil sa ofere performante caracteristice pana acum numai motocicletelor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.