Cauta in stiri

RSS Feed

modele unice

Noi detalii despre EVA Track T-800CDI

17.03.2009
Foto ©: EVA Products

EVA Track T-800CDI, prima motocicleta de serie din lume echipata cu un motor turbodiesel, prezentata initial in varianta cu tractiune integrala nu este comercializata in prezent cu aceasta dotare.

Erik Vegt, CEO al companiei EVA Products ce realizeaza Track T-800CDI, a tinut sa precizeze faptul ca motocicleta nu dispune momentant de aceasta optiune dar ca va exista in viitor o versiune 2WD a acestui model.

Producatorii au testat intr-adevar un sistem hidraulic de tractiune integrala pe Track T-800CDI, insa nu au fost suficient de convinsi asupra avantajelor reale oferite de acesta.

Motorul Diesel cu trei cilindri in linie de 800 cmc este realizat de Daimler AG, fiind acelasi ce echipeaza mica masina Smart ForTwo. Acesta dezvolta 45 de cai putere si un cuplu motor de 100 Nm la 1.800 rpm, ajutat si de sistemul de transmisie continua variabila (CVT) ce cantareste numai 5 kilograme.

Deocamdata EVA Track T-800CDI poate fi achizitionata numai in Olanda la pretul de 17.500 euro, vanzarile in restul Europei fiind programate sa inceapa in 2010.

EVA Products

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.