Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Noutatile Honda de la Tokyo Motor Show

30.09.2009
Foto ©: Honda

Honda a anuntat astazi seria de noutati cu care va fi prezenta la a 41-a editie a Salonului Tokyo Motor Show. Aceasta include atat modele de serie, concepte cat si prototipuri ce urmeaza sa intre in productie.

Cea mai importanta noutate Honda pentru 2010 este cu siguranta noul VFR 1200F (fotografii indisponibile). Acesta va fi prezent atat in versiunea cu transmisie manuala cat si in cea cu transmisie cu dublu ambreiaj, recent prezentata de Honda. CB 1100 este o alta supriza placuta de pe lista producatorului japonez, acesta urmand a fi lansat in varianta de serie dupa ce a fost prezentat ca si concept in 2007, la acelasi salon.

Gama CB 1300 va fi prezenta cu noutati printre care notam versiunea Super Touring, dotata din fabrica cu genti laterale. Un alt model nou ce va fi prezentat este cruiserul VT1300CR, inlocuitorul lui VTX 1300, ce are multe elemente de design in comun cu noul VT1300CX (Fury). Versiunea touring a controversatului DN-01 va fi prezentata sub forma de concept, probabil pentru a testa reactia pietei. Aceasta are parbrizul mult inaltat si genti laterale in dotarea standard.

Nu in ultimul rand, Honda va prezenta doua concepte de scutere electrice: EV-Cub, un urmas ecologic al legendarului Cub si EVE-neo, un scuter electric cu sanse reale de a intra in productie in viitorul apropiat. Vom reveni cu mai multe detalii pentru fiecare model in parte, dupa lansarile oficiale.

Organizat de Asociatia Constructorilor de Automobile din Japonia, a 41-a editie a Salonului International Tokyo Motor Show va avea loc in perioada 24 octombrie - 4 noiembrie la centrul Makuhari Messe din orasul Chiba, situat la 40km de Tokyo.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.