Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

OCC prezinta modelul B-2 Stealth

16.01.2009
Foto ©: OCC

Cei de la Orange County Choppers au creat recent acest model extravagant sub forma de tribut adus bombardierului american B-2 Stealth.

Rezervorul de combustibil si partea din fata a motocicletei au fost modelate pentru a semana cu fuzelajul si carlinga faimosului avion. Culoarea predominanta aleasa este identica cu cea care ajuta bombardierul B-2 sa nu fie detectat de radar.

Pe fiecare parte a rotilor sunt 5 avioane B-2 Stealth la scara mica pozitionate in forma stelei Air Force, fiecare model avand gravat numarul de identificare al cate unuia dintre cele 20 de bombardiere de acest tip existente in flota actuala americana.

Motocicleta a fost comandata cu ocazia sarbatoririi a 20 de ani de existenta, impresionantul bombardier B-2 Stealth decoland pentru prima oara de la sol in anul 1989. Creatia celor de la Orange County Choppers va fi expusa pe tot parcursul acestui an la diverse evenimente desfasurate pe intreg teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.