Cauta in stiri

RSS Feed

modele inedite

Orange County Choppers va realiza un custom hibrid inedit

19.09.2009
Foto ©: Orange County Choppers

Dupa ce a surprins pe toata lumea prin chopper-ul electric realizat pentru Siemens, Orange County Choppers anunta printr-un comunicat de presa ca are de gand sa construiasca un custom hibrid in colaborare cu Schneider Electric.

"Scopul este ca chopperul hibrid Schneider Electric sa poata calatori mai departe, fara sa realimenteze sau sa fie reincarcat, decat orice alta motocicleta OCC din istorie," a declarat Paul Teutul Snr.

"Posibilitatea de a proiecta si construi o motocicleta hibrida de asemenea calibru este o oportunitate unica iar echipa noastra e pregatita de provocare." a continuat fondatorul Orange County Choppers.

Schneider Electric va furniza toate componentele si asistenta de specialitate in ceea ce priveste tehnologia hibrida, motocicleta urmand sa aiba cel mai probabil un sistem de propulsie asemanator cu cel de pe Toyota Prius.

Customul hibrid realizat de Orange County Choppers ar trebui sa fie gata pana la sfarsitul anului 2009, insa compania nu a facut publice deocamdata schitele preliminare ale acestui model inedit..

Via I Two Wheels

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.