Cauta in stiri

RSS Feed

noutati Intermot

Piaggio a lansat Vespa S 50 4V

09.10.2008
Foto ©: Piaggio

Dupa mai bine de 60 de ani de traditie si istorie Vespa, Piaggio a lansat in cadrul salonului Intermot de la Koln, un nou model pentru anul viitor denumit Vespa S 50 4V.

Noul scuter este echipat cu un motor de 50 cmc in patru timpi si dezvolta la fel de multa putere ca unul performant in doi timpi. Datorita utilizarii a patru valve s-a obtinut, fata de versiunea anterioara cu doua valve, o crestere de putere de 23% ajungand acum la 4,35 cp. Noul motor se dovedeste a fi cel mai performant de pe piata, ramanand in acelasi timp economic si fiabil.

Vespa S este primul model echipat cu noul motor in patru valve ce a fost proiectat si executat la sediile Piaggio din Pontedera, una dintre cele mai importante locatii din lume pentru R&D. Compania italiana s-a angajat sa produca cele mai sofisticate scutere si sa ofere performanta, fiabilitate, siguranta dar in acelasi timp respect pentru mediul inconjurator.

Stilul unic minimal al modelului Vespa S este o imbinare inteligenta a caracterului tanar si sportiv din prezent cu simplitatea legendarelor modele din 1970, cum ar fi Vespa Primavera si 50 Special. Noul Vespa S este de asemenea disponibil in variantele 50 2T, 125 si 150 cmc, toate pastrand caracterul proaspat, dinamic si sportiv.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.