Cauta in stiri

RSS Feed

noutati Intermot

Premiera mondiala - Honda V4 Concept Model

07.10.2008
Foto ©: Honda

Cologne, Germania, 7 Octomrie 2008 - Honda Motor Europe Ltd. a expus in premiera mondiala noul V4 Concept Model la salonul Intermot Cologne. Conceptul propune o linie de design noua, senzuala, bazata pe trademark-ul Honda V4.

In acest an Honda sarbatoreste 60 de ani de la infiintarea companiei, 50 de ani de la implicarea in cursele cu motor dar si 30 de ani de participarea in curse cu tehnologia inovativa V4 cu pistoane ovale. Astfel Honda, la apropierea de 2009, a ales pentru Intermot tema "Un nou inceput" si a expus noul concept ca simbol al unei noi ere, ce prefigureaza dupa parerea noastra viitorul VFR 1000,

Conceput in jurul motorului V4, V4 Concept Model exprima functionalitate si frumusete avand in acelasi timp o imagine mai senzuala ce are puterea de a starni emotii intense oamenilor.

Honda nu a dat nici un fel de detaliu tehnic legat de noul concept insa compania declara ca acesta exprima caracteristicile unice Honda pentru o noua era. Cu siguranta japonezii ne tachineaza si ne fac sa ne gandim la toate "bunatatile" tehnologice pe care le vom vedea pe viitorul model de serie derivat din acest concept.

Pentru a pune accent pe importanta conceptului V4 in dezvoltarile viitoare ale companiei, Honda a lansat odata cu acest concept si un minisite dedicat Honda V4, prin care va anunta toate noutatile V4 dar prin care prezinta si istoricul motorului V4 . Honda doreste de asemenea sa culeaga opinia dumneavoastra vis-a-vis de acest nou concept prin intermediul unui sondaj, disponibil la adresa http://www.honda-v4.eu/en/Survey

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.