Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Prima fotografie oficiala Honda Fury

15.01.2009
Foto ©: Honda

Aceasta este prima fotografie oficiala a noului model Honda Fury, scapata cu doar doua zile inainte de lansarea oficiala, ce va avea loc maine la New York. Fury este prima incercare a celor de la Honda de a realiza un custom bike in stilul “American Chopper”.

Dupa cum se observa, fotografia ne prezinta o motocicleta identica cu cea din schitele dezvaluite la inceputul lunii. Cu 1808,5 mm, Fury devine motocicleta de serie mare cu cel mai mare ampatament. Motorul este un V2 de 1312 cmc alimentat prin injectie si racit cu lichid, preluat de pe modelul VTX 1300. Desi cilindreea este mult mai redusa decat cea a modelelor concurente, ce au 1600-1700cmc, acesta va avea si un efect pozitiv, determinand un pret mai redus.

Radiatorul este inteligent camuflat in cadru tocmai pentru a da impresia unui motor racit cu aer (una din trasaturile traditionale ale chopperelor americane). O caracteristica diferentiatoare este transmisia finala asigurata de cardan si nu de curea, solutie mai traditionala asociata cu motocicletele custom. Vom reveni cu mai multe detalii dupa lansarea oficiala.

Via | Hell For Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.