Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Primele imagini cu noul model Honda V4

24.06.2009
Foto ©: MCN

Revista britanica MCN a publicat astazi poate cea mai importanta dezvaluire a anului 2009: noul model Honda V4 de 1200cmc, motocicleta care va inlocui actualul VFR 800 dar va umple si golul lasat de disparitia modelului CBR 1100 XX.

Desi compania Honda are in plina desfasurare o sondare a potentialilor cumparatori cu privire la aspectul si caracteristicile noului concept, britanicii dezvaluie cel putin una din versiunile finale derivate din acesta.

Dupa cum bine se poate observa, noul sport tourer Honda respecta cu fidelitate liniile conceptului V4, prezentat anul trecut la Salonul Intermot din Cologne.

Detaliile tehnice raman inca necunoscute insa se pare ca motorul va dispune de o tehnologie revolutionara capabila sa opreasca din functionare cilindrii din spate, lasand motocicleta sa functioneze doar cu cei din fata, obtinand astfel un consum drastic scazut de carburant dar si mai putine emisii poluante.

Update: leftlanenews.com prezinta mai multe fotografii spion cu noul model Honda, confirmandu-se astfel veridicitatea imaginii publicate de MCN. Observam faptul ca motocicleta are ampatamentul sensibil mai mare decat cel al modelului actual, transmisia finala prin cardan dar si manere pentru pasager pe codita. Impreuna cu un puternic propulsor V4, urmasul VFR-ului se transforma intr-un concurent real pentru BMW K 1300 S.

Bookmark and Share
bleah by nmnsc on 24.06.2009
Au avut si anu trecut "prima poza" cu honda vfr 1000 pentru 2009 :) http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/august/4-10/aug0508-new-mcn-august-6/?R=EPI-102137 Din nou, sunt nelamurit de faptul ca nu e niciun semn de intrebare pe acolo cu referire la autenticitatea stirii.
Este fotografie by Alex Motoflash on 24.06.2009
Ca MCN publica deseori CGI-uri speculative pe post de realitati, o stie toata lumea, insa de data aceasta avem de-a face cu o fotografie a modelului real. Vom reveni cu detalii.
Eu ii cred by Gigel80 on 24.06.2009
"For the last time, these pictures are 100 per cent genuine images of the new Honda V4 motorcycle. Occasionally we make mistakes but we try and do our best to bring you the best news first." Marc Potter (MCN)
mizerie by adrian rus on 24.06.2009
si unde se incadreaza saracia asta ca piata? touring nu e, cinstea VFR ului se duce de rapa, pasagerul va avea o pozitie greu de indurat la drum lung. Supersport nu e. sport touring..? repet.. pasagerul va fi in sange.. e un fel de n'ar mai fi. Mie unul NU IMI PLACE.
Foarte tare by Dan on 24.06.2009
Este sport-touring, inlocuind VFR-ul si CBR1100xx. Mie imi place, este un concurent pentru BMW K1300S, si unul pe masura. Si apropo de urmatorul pasaj: se pare ca motorul va dispune de o tehnologie revolutionara capabila sa opreasca din functionare cilindrii din spate, lasand motocicleta sa functioneze doar cu cei din fata, obtinand astfel un consum drastic scazut de carburant dar si mai putine emisii poluante. Tipic Honda, si japanese generally... Hai sa vedem si pretul, probabil pe la 12500-13000, then I'll take it.
Honda V4 by Hawk on 18.08.2009
Salut la toata lumea! Sincer, cred ca "saracia" o sa le cam dea de lucru la concurenti, inclusiv bavarezilor. Apoi, treaba cu supersportiva este, in opinia mea, o falsa problema,dpdv al amatorilor evident.Ati incercat sa va tineti, la limita performantelor sale, pe un K 1300 S sau K 1300 R? Sport Touring-urile serioase, chiar si unele naked-uri, sunt atat de aproape de sportivele pure ca-i cam greu si nu la indemana oricui sa faca diferente notabile. Oricum, ca si Dan, eu merg pe mana japonezilor.Iar daca si pretul o sa fie decent, cred ca-mi voi achizitiona o bucata! Design-ul este oricum super iar cardanul ma tenteaza in mod deosebit.Daca si motorul va face ce si cum se "barfeste" in buna traditie a fiabilitatii Honda, nu puteme decat sa ne bucuram de noutatea asta... Drum bun si sa ne vedem pe Grossglockner!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.