Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Primele fotografii cu Aprilia Dorsoduro RR

13.12.2008
Foto ©: X Offroad

Cei de pe forumul X Offroad au obtinut in premiera cateva fotografii cu versiunea racing a modelului Aprilia Dorsoduro. Aceasta este motocicleta realizata de Fabrica din Noale cu care Alessandro Tognaccini va concura in campionatul de Hypermoto.

Specificatiile tehnice ale modelului Dorsoduro RR sunt impresionante, avand 100 de cai putere la doar 138 de kilograme, fata de cei 90 de cai putere si 168 de kilograme ale versiunii de serie.

Aprilia Dorsoduro RR are in plus o furca fata Shiver, monoamortizor Ohlins, ambreiaj STM si sistem de evacuare Silmotor. Jantele Marchesini sunt completate de frane Galfer Tsunami si etriere de superbike.

Desi performantele versiunii RR sunt deosebite, nici modelul de strada nu este mai prejos fiind extrem de competitiv. Aprilia ar trebui sa anunte pana la sfarsitul acestei luni informatii privind disponibilitatea si pretul final al acestuia.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.