Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Proiectul 450GP: motocross-uri de 450 transformate in motociclete de viteza

Paul Lozba | 05.03.2009
Foto ©: BeOn Automotive

Compania spaniola BeOn Automotive SL a lansat la sfarsitul anului trecut kitul 450GP, ce permite transformarea usoara a unei motociclete motocross de 450cmc intr-una potrivita curselor pe circuit.

Pentru un pret destul de accesibil si niste modificari usor de facut, puteti avea o motocicleta de curse cu motor in 4 timpi de 450cmc, potrivita pentru circuitele de MotoGP sau supermoto dar si off-road. Kitul 450GP foloseste cadrul si motorul original si schimba doar suspensia, rotile, rezervorul si elementele de carenaj. Posibilitatea de a va folosit motocicleta atat pe circuit cat si in off-road se datoreaza faptului ca asamblarea si dezasamblarea pieselor se poate face intr-un timp destul de scurt.

Kitul este disponibil pentru Kawasaki KXF 450, KTM SXF 450, Yamaha YZF 450, Honda CRF 450 si Suzuki RMZ 450 si este alcatuit din urmatoarele componente: furca upside-down Marzocchi de 43mm si cursa de 120mm, juguri noi, monoamortizor MX modificat, semighidoane si scarite racing, janta fata de 120/70-17 3.5", janta spate de 155/60-17 4.5", anvelope racing Dunlop, etrier si pompa de frana Brembo, disc de frana Sunstar de 320mm, kit de lant, carene frontale, codita, capac rezervor si bord digital.

Acesta se vinde in pachet complet la pretul de 4.200 € (fara taxe) si are toate piesele necesare adaptarii pentru fiecare model de motocicleta, nefiind necesare alte modificari. La cerere, BeOn Automotive poate livra si piese de rezerva pentru orice kit comandat. Pentru mai multe informatii puteti contacta compania la adresa 450gp@beonautomotive.es.

Via |  Motoblog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.