Cauta in stiri

RSS Feed

modele electrice

Prototipul electric Firstest pentru TTXGP

28.04.2009
Foto ©:

Sase studenti de la Universitatea Britanica Kingston, aflati in ultimul an de studii la specializarea inginerie, au dezvoltat un prototip electric denumit "Firstest" cu care intentioneaza sa participe vara aceasta la TTXGP.

Proiectul studentilor a inceput in luna octombrie a anului trecut si a suferit pe parcurs mai multe modificari, ajungand intr-un final la designul prezentat in imaginea alaturata.

Prototipul a fost dezvoltat sub atenta supraveghere a profesorului Paul Brandon si este capabil de o viteza medie aproximata la peste 100 km/h. Odata cu prezentarea oficiala a prototipului, echipa a anuntat ca va beneficia si de serviciile veteranului pilot TT, Maria Costello.

Redactia Motoflash tine sa le ureze acestora mult succes, dar mai ales pilotului in cazul in care cei sase studenti nu vor echipa prototipul "Firstest" si cu discuri de frana.

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.