Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Pursang Motors prezinta Pursang 450

23.12.2008
Foto ©: Pursang

Proiectul Pursang Motors a luat fiinta spre sfarsitul anului 2000 la initiativa a doi oameni pasionati de motociclete si design, Jim Palau-Ribes si Roger Gubert, propunandu-si sa renasca succesul motocicletelor spaniole de off-road din anii 60-70.

In prezent motocicleta se afla in stadiul de proiect, conceptul si designul fiind terminate, constructia unui prototip urmand sa fie demarata la inceputul anului 2009.

Pursang 450 este un cross modern cu un aspect "retro-futurist" care, printr-un cadru din aluminiu ingenios proiectat, are un centru de greutate si o inaltime a seii mai mica decat a oricarei motociclete de motocross din prezent.

Modelul va avea o furca fata si un monoamortizor marca Ohlins, cei doi gandindu-se la un motor de 450 cmc in patru timpi, nefiind exclusa si o varianta de 250 cmc in patru timpi.

"Am considerat ca proiectul ar trebui sa pastreze esenta erei de aur a marcilor de motociclete spaniole si calitatile dinamice similare acelor motociclete, bineinteles imbunatatite. Am vrut sa stim despre ce vorbim, sa avem cunostinte aprofundate, sa stim istoria pe care nu am trait-o, sa cunoastem motocicletele care nu le-am avut, asa ca am restaurat doua modele originale ´75 Pursangs'." au declarat initiatorii proiectului intr-un recent comunicat de presa.

Via I DailyMotos

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.