Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Rieju Marathon 125 Enduro 2009

02.12.2008
Foto ©: Rieju

Producatorul spaniol Rieju isi completeaza oferta din segmentul Enduro pregatind pentru 2009 o noua motocicleta denumita Marathon 125 Enduro. Aceasta va fi lansata in luna martie a anului viitor, urmand sa fie fabricata in uzinele companiei din Figueres-Catalunia.

Rieju isi continua parteneriatul cu Yamaha, astfel ca noul model va beneficia de motorul motocilindric in patru timpi racit pe lichid imprumutat de la recent lansatul Yamaha WR 125. Ajutat si de un carburator Keihin, acesta dezvolta 15 cp la 9.000 rpm si 12 Nm la 8.000 rpm, puterea ajungand la roata prin intermediul unei cutii de viteze in sase trepte si a unei transmisii finale pe lant.

Rieju Marathon 125 Enduro dispune de un cadru realizat din otel, o furca fata upside-down Marzocchi cu jambe de 40 mm si un monoamortizor central spate pe gaz. Motocicleta cantareste 108 kg iar capacitatea rezervorului de combustibil este de 6,3 litri.

Producatorul spaniol va oferi o garantie de doi ani fara limita de kilometri, noul Marathon 125 Enduro putand fi achizitionat doar in varianta de culoare albastra. Pretul oficial nu a fost inca stabilit dar este de asteptat sa fie undeva in jurul valorii de 3.000 de euro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.