Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Rieju va dezvalui noul RS3 125 la EICMA

03.11.2009
Foto ©: Rieju

Producatorul spaniol Rieju a dat publicitatii primele schite ale noului RS3, ce va fi dezvaluit la Salonul EICMA 2009 de la Milano, pe 10 noiembrie.

Noul RS3 este un model sportiv de 125cmc si va inlocui actualul model RS2. Designul semnat de Xenophya Design prezinta influente atat de la Yamaha R6 cat si de la CBR 600 RR. Motocicleta va fi propulsata in continuare de un motor Yamaha-Minarelli, ca si YZF R-125, insa in versiunea alimentata cu carburator.

Nu se cunosc alte detalii tehnice insa din schite putem observa ca furca conventionala a fost inlocuita cu una inversata. De asemenea proportiile par a fi foarte apropiate cu cele ale unei motociclete de 600cmc.

Rieju a dezvoltat acest design complet nou lucrand in colaborare cu doua companii europene de top de proiectare si design, Ariane Tech Ingenieria si Xenophya Design. Fiind o evolutie a conceptului original RS, noul RS3 combina tehnologii folosite pe motocicletele sportive cu confortul si versatilitatea dorite in acest segment de piata,” se arata intr-un comunicat al companiei.

Vom reveni cu mai multe detalii dupa lansarea oficiala.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.