Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Rieju va lansa modelul Tango 250

02.12.2008
Foto ©: Rieju

Disponibil deja pe piata in variantele de 50 cmc si 125 cmc, Rieju pregateste pentru luna ianuarie a anului viitor lansarea modelului Tango 250. Producatorul spaniol doreste sa ocupe si aceasta categorie pana acum neglijata.

Modelul va fi echipat cu un motor monocilindric Yamaha in patru timpi racit pe aer, cu o capacitate cilindrica de 225 cmc, si o cutie de viteze in cinci trepte.

Rieju Tango 250 se doreste a fi o motocicleta sportiva si agila ideala pentru utilizarea in mediul urban, dar care se poate descurca onorabil si in exteriorul oraselor.

Noul Tango 250 are un cadru realizat din otel, o furca fata conventionala Paioli cu jambe de 36 mm, jante fata-spate de 17 inch si un rezervor de combustibil de 5,5 litri. Motocicleta cantareste 101 kg si va fi disponibila in schema de culoare alb-gri, Rieju oferind o garantie de doi ani fara limita de kilometri. Pretul oficial al noului model nu a fost inca stabilit.

Bookmark and Share
motor Yamaha?!? by infomto.ro on 31.05.2010
Motorul nu e Yamaha ci Loncin
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.