Cauta in stiri

RSS Feed

ipoteze

Rival Ducati pentru Yamaha V-Max!

19.06.2009
Foto ©: MCN

Primele informatii legate de un viitor power cruiser Ducati au aparut in luna martie 2009, cand spaniolii de la Motociclismo au publicat o simulare computerizata a acestuia.

Pe cat de incredibil ar parea acest fapt, iata ca revista britanica MCN merge mai departe si publica o fotografie spion a viitorului model, aflat intr-un stadiu destul de avansat al proiectarii.

Din imagine putem observa elementele specifice Ducati precum bascula monobrat, cadrul grila din otel tubular si jantele cu spite in Y. Liniile farului, rezervorului dar si ale seii sunt inspirate din cele ale mezinului 696, fapt ce transforma power cruiser-ul intr-un Ducati Monster super musculos. Atipic pentru Ducati este insa ampatamentul mare precum si roata spate masiva, elemente caracteristice clasei.

Prin noul model, Ducati va urmari sa atace legendarul V-Max dar si noul V-Rod Muscle, intr-o incercare de a-si largi cota de piata pe continentul american si nu numai.

Via | Motorevue

Bookmark and Share
:\ by nmnsc on 19.06.2009
Nu stiu ce aveti in ultimul timp da le scoateti pe banda rulanta. Prima oara articolul ridicol cu Muresan, dupa aia duma cu motoarele in 2 timpi mai usor si mai ieftin de intretinut ca alea in 4 si acum publicati drept buna fara niciun semn de intrebare o fotografie "spion" de la MCN. Care MCN e faimos pentru fabricarea fotografiilor spion in photoshop.
Intr-adevar.. by Paul on 19.06.2009
MCN este un expert al CGI-urilor facute in photoshop DAR acesta NU este un photoshop. Este chiar o fotografie! Si daca Ducati nu face modelul din imagine, cineva sigur il face:D
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.