Cauta in stiri

RSS Feed

modele custom

Rockstar Hayabusa: un alt fel de custom

15.07.2009
Foto ©: Gregg's Customs

Gregg's Customs si Jon Reed de la Sport Chrome au realizat aceast custom extrem de atipic pentru o motocicleta Suzuki Hayabusa modificata in Statele Unite ale Americii, acolo unde trendul este alcatuit in mare pare din anvelope spate imense, bascule ridicol de lungi, instalatii NOS si mult, foarte mult crom.

Codita a fost modificata in stilul consacrat unui gixxer veritabil, autorii proiectului dandu-si seama de imensul potential al acestei motociclete si realizand un cadru secundar de la zero. Pe viitor, posesorii de Hayabusa dornici sa efectueze aceasta schimbare vor avea la dispozitie piesa in cauza prin intermediul firmei Gregg’s Customs.

Rockstar Hayabusa se diferentiaza de alte modele similare prin bascula monobrat custom, jantele spitate, sistemul de evacuare deosebit, schema de culoare inteligent aleasa, si multe alte elemente de bun gust.

In prezent aceasta motocicleta este disponibila la vanzare pe eBay, licitatia ajungand la 10.000 de dolari americani.

Via I The Kneeslider

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.