Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Roehr 1250 - O noua generatie de motociclete americane

07.05.2008
Foto ©: Roehr

6 mai 2008, Gurnee, IL. USA. Roehr Motorcycles LLC a anuntat finalizarea prototipului Roehr 1250cc. Compania are in plan inceperea productiei la sfarsitul anului.

Motocicleta se anunta a fi foarte interesanta intrucat are doar 192 de kilograme la gol si este animata de o versiune supraalimentata a motorului Revolution de la Harley-Davidson, dezvoltand 180 de cai putere, facand astfel din Roehr 1250 cea mai rapida si puternica motocicleta sport construita vreodata in America.

Puterea americana este combinata cu un stil european dar si cu alte componente de la firme internationale de top cum ar fi: Ohlins, Marchesini, Brembo, Akrapovic si Pirelli. Acestea combinate cu cadrul unic din aliaj dezvoltat de Roehr dau motocicletei o manevrabilitate superioara, stabilitate si precizie la virare.

Roehr 1250cc este fabricata manual in S.U.A. si va fi disponibila intr-un numar limitat de exemplare. Pretul final inca nu a fost comunicat. Roehr Motorcycles accepta deja pre-comenzi pentru a rezerva aceasta motocicleta exclusiva dar si pentru a discuta oportunitati de distribuire.

Roehr Motorcycles

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.