Cauta in stiri

RSS Feed

ipoteze

RSV 4 Tuono dupa AMCN

01.12.2008
Foto ©: AMCN

Ce puteti vedea in scanarea alaturata din revista australiana Australian Motorcycle News (AMCN), publicata azi de Motoblog, este o noua simulare computerizata a viitorului RSV 4 Tuono.

Dupa parerea noastra, aceasta nu este foarte aproape de realitate. Farul nu este nimic altceva decat o parte taiata din carena fata a lui RSV 4, iar codita si rezervorul sunt inexplicabil unite. O simulare mult mai reusita este cea realizata de Bar Design. Conform surselor AMCN, Miguel Galluzzi, fost designer la Ducati in prezent designer sef la Aprilia, a confirmat faptul ca RSV 4 naked este in plan. Galluzi a creat design-ul primului Ducati Monster prin urmare credem ca viitorul RSV 4 Tuono este pe maini bune.

Avand in vedere reactia pozitiva a publicului fata de noul superbike italian, versiunea sa streetfighter este la fel de asteptata si probabil vom mai vedea cateva simulari pana la aparitia primelor fotografii oficiale/spion.

RSV 4 Tuono va folosi acelasi motor V4, intr-o versiune de putere redusa, si va avea de infruntat concurenti puternici precum Ducati Streetfighter, KTM 990 Superduke si Triumph Street Triple.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.