Cauta in stiri

RSS Feed

power cruiser

Sabertooth Wildcat - o noua motocicleta V8

14.07.2008
Foto ©: Sabertooth Motorcycles

Compania americana Sabertooth Motorcycles, infiintata in 2005 de Ben Daniels, a lansat de curand gama de motociclete Wildcat, echipate cu motoare Ford V8 de 5,000cc. Unde in alta parte putea avea loc o asemenea lansare in plina criza a petrolului la nivel mondial?

In timp ce motorul V8 de pe WildCat dezvolta 350cp, cadrul, bascula cat si marea majoritate a componentelor sunt proiectate si produse in fabrica proprie Sabertooth. Motocicleta de 470kg foloseste o transmisie finala pe curea si are jante pe 21" fata si 18" spate.

"Nimic nu se poate compara cu senzatia unica de a conduce o motocicleta propulsata de un motor V8, este placere pura, performanta laudabila si caracter extraordinar" declara producatorul.

Cele trei modele de WildCat sunt disponibile la preturi cuprinse intre 22,000 si 28,000 de euro avand garantie un an de zile fara limita de kilometri. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul Sabertooth Motorcycles.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.