Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Saxon Henchman disponibil in Europa

04.09.2008
Foto ©: Saxon Motorcycle Company

Firma americana Saxon Motorcycle Company lanseaza in Europa noul model Henchman, o motocicleta care combina aspectul clasic cu tehnologia de ultima generatie.

Henchman este echipat cu un motor S&S de 1.566 cmc, un cauciuc spate de 200, o cutie de viteze cu sase trepte si o sa retro cu arcuri. Toate motocicletele Saxon Henchman folosesc sisteme de franare furnizate de Brembo. Optional motocicleta poate fi echipata cu o furca fata normala pe arcuri si un scaun cu sistem pneumatic.

Saxon Motorcycle Company spera sa obtina aprobarile europene necesare anul acesta pentru ca modelul Henchman sa fie disponibil in Europa inainte de 2009.

Productia motocicletelor are loc in Arizona dar ele vor fi modificate in Olanda conform reglementarilor europene. Saxon Motorcycles Europe are in prezent dealeri in Olanda, Franta, Italia, Belgia si Elvetia.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.