Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Scuderia Triumph-SC lanseaza Daytona 675 Replica

11.06.2008
Foto ©: Triumph-SC

Anul acesta Triumph concureaza pentru prima data in Campionatul Mondial Supersport impreuna cu echipa Scuderia SC pe binecunoscutul model Daytona 675. Pentru a sarbatori acest parteneriat important Triumph-SC a realizat o editie limitata Garry McCoy Replica ce aduce performanta de circuit pe strazi. Producatorul afirma ca motorul de pe aceasta motocicleta este “o copie exacta a celui din Superstock 600” .

Triumph Daytona 675 Garry McCoy Replica este pregatita pentru utilizarea stradala fiind echipata cu oglinzi retrovizoare, semnalizari si sa pentru pasager. Scuderia Triumph-SC va anunta toate detaliile tehnice si costul acestei minunate motociclete in cadrul unei festivitati ce va avea loc in saptamanile urmatoare. Este de asteptat ca modelul sa fie disponibil numai in Europa si sa aiba un pret pe masura echiparii sale.

Din moment ce regulile din Superstock impun practic folosirea motoarelor stock, nu ne  asteptam la surprize majore singurele diferente sau imbunatari pot aparea la sistemul de admisie sau de evacuare. Trebuie sa recunoastem ca aceasta editie Triumph arata extraordinar in rosu, alb si albastru.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.