Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Scuterul Standbike SuperBikeBoard

11.03.2009
Foto ©:

De parca mersul pe doua roti nu ar fi fost suficient de periculos, o companie ungara a dezvoltat un model de scuter ce se manevreaza oarecum asemanator unui snowboard.

Standbike SuperBikeBoard nu este doar un simplu scuter caruia i s-a inlaturat saua ci un custom atent realizat, avand un cadru tubular din aluminiu, sistem de franare si suspensie de ultima generatie, precum si un ghidon inalt adaptat noii pozitii de pilotaj.

Producatorul recomanda celor care vor sa incerce acest tip de scuter sa mearga la sala macar o luna de zile, conditia fizica fiind in acest caz deosebit de importanta. Standbike SuperBikeBoard cantareste 128 de kilograme, este echipat cu un motor Aprilia de 250 cmc si poate atinge o viteza maxima de 140 km/h.

Deocamdata inventia celor de la Standbike nu este omologata pentru strada, putand fi folosita pe circuite de karting sau poligoane special amenajate.

Standbike via Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.