Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Seria Shocker de la Deep South Choppers

23.07.2009
Foto ©: Deep South Choppers

Deep South Choppers este o mica companie infiintata acum cinci ani in Baton Rouge (Los Angeles) care a hotarat sa scoata pe piata o serie limitata denumita Shocker, alcatuita din doua noi modele atent proiectate: High Voltage si Low Voltage.

Acestea sunt caracterizate de un cadru simplu, aripa spate de bobber, rezervor de combustibil mic, sa solo, tevi de evacuare drepte si nu dispun de aripa fata, producatorii seriei Shocker dorind sa se apropie cat mai mult de stilul motocicletelor custom americane de dupa al Doilea Razboi Mondial.

High Voltage si Low Voltage sunt echipate cu motoare EVO de la Harley-Davidson, evident cu doi cilindi in V, cutii de viteze Baker in cinci trepte, jante de 16 inch, etriere de frana cu patru pistonase, amortizoare spate Carrera si anvelope Dunlop.

Fiecare motocicleta este atent asamblata de la zero conform cerintelor clientului, apoi urmeaza sa i se atribuie un numar de identificare, noul posesor beneficiind de un an garantie din partea producatorului.

Oferta devine cu adevarat tentanta prin faptul ca poti deveni proprietarul unei motociclete custom old school la un pret de sub 20.000 de dolari americani.

Deep South Choppers I via Motorcycle-Usa

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.