Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Suter SRT 500 V4, motocicleta GP pentru oricine

13.11.2009
Foto ©: Visordown

Specialistii elvetieni de la Suter Racing, impreuna cu constructorul italian Paton, vor lansa pe piata o motocicleta GP echipata cu motor V4 in doi timpi.

Suter Racing are o mare experienta in producerea prototipurilor de curse, avand la activ o participare in campionatul Mondial MotoGP in 2007, cu prototipul Ilmor X3. In prezent elvetienii se pregatesc sa debuteze in campionatul Moto2 cu un nou prototip. La baza companiei se afla Eskil Suter, fost pilot GP la clasele 500 si 250.

Prototipul Suter SRT 500 a fost expus la Milano cu ocazia salonului EICMA 2009. Acesta are un sasiu similar cu cel folosit pe Ilmor X3 si este o adevarata motocicleta GP, cantarind 125kg si avand la dispozitie 200cp dezvoltati de motorul in doi timpi V4 de 500cmc.

Nu a existat niciodata pe piata o motocicleta performanta de 500cmc cu motor V4 in doi timpi. Vroiam sa construiesc o motocicleta de 500cmc pe care oricine o poate cumpara,” a declarat Sutter despre proiectul sau. Fostul pilot sustine ca un prototip MotoGP se va simti ca un tractor in comparatie cu produsul lor.

Cu un pret de baza de 50.000 Euro, SRT 500 V4 nu este exact pentru oricine insa este infinit mai accesibila decat orice motocicleta MotoGP. Clientii isi vor putea adauga numeroase optionale precum jante de carbon, furci de specificatie SBK si sistem de evacuare din titan, valoarea finala ajungand la 90.000 Euro.

Suter Racing via Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.