Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Suzuki a lansat GSX-R TT Replica

04.10.2008
Foto ©: Suzuki UK

Suzuki UK a prezentat in premiera doua editii speciale ce au o noua grafica, in onoarea faimoasei curse Isle of Man TT, unde pilotii echipei Relentless by Tas au reusit o dubla victorie.

Pilotul Cameron Donald a asigurat a saptesprezecea victorie consecutiva a celor de la Suzuki la clasa Superstock, pe motocicleta sa GSX-R 1000 alaturi de care a iesit victorios si in cursa Superbike. Bruce Anstey castigatorul clasei Supersport pe modelul GSX-R 600 a stabilit si un nou record pe tur in legendara cursa.

Datorita acestor rezultate cei de la Suzuki au decis sa scoata o editie speciala a modelului GSX-R 1000 intitulata Donald, la pretul de 9,170 de lire sterline si o editie speciala a modelului GSX-R 600, numita sugestiv Anstey, care va putea fi achizitionata la pretul de 7,403 de lire sterline.

Managerul Suzuki UK, George Cheeseman a declarat: “ Echipa Relentless by Tas a obtinut niste rezultate extraordinare in acest an in cadrul curselor TT, aducandu-ne aproape victorii din toate punctele de vedere. Pentru a sarbatorii acest lucru suntem onorati sa lansam aceste editii speciale care dispun de o grafica speciala. Ambele modele se vor putea achizitiona de la dealerii autorizati.”

Bookmark and Share
salve by alice on 05.10.2008
super tare:)
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.