Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Suzuki a lansat noul Bandit 650

04.11.2008
Foto ©: Suzuki

Principala noutate a standului Suzuki de la EICMA, este noul Bandit 650 impreuna cu versiunea semicarenata 650 S, ambele revizuite puternic pentru 2009.

Fata de modelul prezent, noul Bandit 650 are un far restilizat cu un design mai modern, capace cadru redesenate, stop mai subtire, semnalizari noi, evacuare finala modificata si motorul vopsit in negru. Modelul a primit si un bord nou, ce se integreaza bine in linia farului, acesta indicand acum si treapta de viteza selectata. Capacul dintre rezervor si furca a fost de asemenea redesenat.

Versiunea S are semi-carena restilizata, aceasta oferind acum o protectie aerodinamica mai buna. In plus, are doua spatii de depozitare foarte utile, pentru obiecte mici, situate in extremitatile laterale. Pentru un plus de confort, ambele versiuni dispun de manete, ghidon si sea reglabile. Din punct de vedere tehnic, Bandit 2009 ramane neschimbat.

Specificatii tehnice ale modelelor 2008: Bandit 650 si 650 S.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.