Cauta in stiri

RSS Feed

concepte

Suzuki Burgman 400 Sport Concept

16.10.2008
Foto ©: Suzuki

Suzuki a dat publicitatii primele fotografii oficiale ale unui concept dezvoltat de catre departamentul R&D, pentru a testa interesul pietei intr-un scuter sport avand la baza modelul Burgman 400.

Burgman-ul standard a primit un set de oglinzi retrovizoare, evacuarea finala si culorile modelului GSX-R 600. Design-ul carenajului a fost restilizat, suspensia coborata si intarita iar sistemul de franare a fost imbunatatit.

Ghidonul si comenzile sunt imprumutate de pe GSX 1300BK (B-King). Toate acestea combinate formand un pachet de mare efect sub forma unui maxi-scuter atractiv.

Daca Suzuki ar putea suplimenta cei 35 de cai putere pentru a corela aspectul sportiv cu realitatea, consideram ca Burgman 400 Sport Concept si-ar gasi un loc pe piata.

Noul model a fost prezentat recent in Las Vegas unui numar semnificativ de dealeri, iar in functie de reactiile acestora dar si a pietei, Suzuki va considera intrarea sa in productie.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.