Cauta in stiri

RSS Feed

in dezvoltare

Suzuki Crosscage - un concept devenit prototip functional

22.05.2008
Foto ©: Suzuki

Au fost date publicitatii imagini cu prima motocicleta de serie alimentata cu hidrogen, Suzuki Crosscage, in timpul utilizarii sale pe un circuit inchis.

Avem putine detalii, desi se pare ca Suzuki sau partenerul sau in acest proiect, Intelligent Energy a oferit jurnalistilor privilegiati ocazia sa o testeze. Din relatari am aflat ca motocicleta este extrem de ingusta si functioneaza cu ajutorul unor cauciucuri special realizate de Bridgestone-BT45 (100/80 si 120/80 ), montate pe roti din aliaj de 17”, coeficientul de frecare cu asfaltul fiind foarte redus. Instrumentele de bord sunt 100% digitale si impresioneaza printr-un vitezometru absolut uimitor de tip LCD in stilul unuia analogic.

Numele lui Crosscage provine de la cadrul sau facut din tevi in forma de X, ca o cusca, avand la interior rezervorul de hidrogen. Motocicleta are un scaun detasabil, dedesubt aflandu-se gura de umplere a rezervorului.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.