Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Suzuki GSX-R 1000 2009 - primele fotografii oficiale

25.09.2008
Foto ©: Suzuki

Suzuki a lansat astazi intr-o prezentare pentru dealeri si presa la Paris, mult asteptatul GSX-R 1000 K9. Noul model este mai usor, mai scurt, mai puternic si mai rapid decat orice alt GSX-R produs vreodata.

Cum era de asteptat, au aparut atat fotografii oficiale cat si neoficiale ale noului superbike Suzuki. Desi in linii mari pare neschimbat, design-ul a suferit modificari substantiale. Motocicleta are acum un far modificat, conform noii linii de design vizibile pe modelele mai mici, insa intr-un stil unic, codita a a suferit si ea modificari fiind usor mai lata avand un capac monopost mai plat. Carenele au fost reproiectate pentru a reduce turbulentele, acestea lasand la vedere mai mult din motor. Noile evacuari finale din titan au acum forme mai organice ce ies in evidenta iar franele au fost imbunatite prin folosirea etrierelor monobloc. O alta noutate, ca si la Kawasaki ZX-6R, o reprezinta furca fata Showa ce incorporeaza tehnologia Big Piston Front. Rezultatul este o manevrabilitate mai buna si o utilizare mai fina.

Superbike-ul va avea un motor nou de 191cp, 5 Nm in plus si va fi mai usor cu 5kg decat modelul 2008. Raportul de compresie a crescut de la 12.5 la 12.8:1. Suzuki sustine ca a marit si potentialul de tuning. Supapele sunt acum mai mari si din titan iar pistoanele forjate. Detalii tehnice complete dar si mai multe fotografii sunt disponibile pe site-ul Suzuki.

Specificatii tehnice Suzuki GSX-R 1000 K9.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.