Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Suzuki GSX-R 600 in editie speciala

15.03.2010
Foto ©: Suzuki

Dupa succesul inregistrat cu editia aniversara GSX-R 750, Suzuki Marea Britanie lanseaza un al doilea model din seria de modele exclusive, noul GSX-R 600 in editie limitata.

Precum cel de 750, noul GSX-R 600 va fi disponibil intr-un numar de doar 25 de exemplare. Acesta va avea o schema de culoare unica, ce o imita pe cea a modelului din 1999, o evacuare finala Yoshimura, o placheta de jug marcata individual si un certificat.

Suzuki GSX-R 600 s-a bucurat de succes atat pe circuite cat si pe sosele, inca de la introducerea pe piata din 1997, acesta aducandu-i lui Fabrizio Pirovano titlul in Campionatul Mondial de Supersport, la doar doi ani de la lansare, performanta repetandu-se cu Stephan Chambon in anul urmator, iar in 2002 Suzuki reusind sa obtina titlul constructorilor.

Editia limitata va putea fi rezervata incepand cu 1 aprilie, cei interesati fiind rugati sa viziteze www.imgsx-r.com pentru mai multe informatii legate de procesul de rezervare.

Suzuki GB

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.