Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Suzuki GSX-R 750 in editia tribut Barry Sheene

03.01.2009
Foto ©: Motorcycle USA

Ce puteti vedea in imaginea alatura este un proiect deosebit realizat de cei de la Motorcycle Usa: Suzuki GSX-R in editia tribut Barry Sheene.

Barry Sheene este un fost pilot britanic de GP, avand in palmares doua titluri de campion in anii 70 la clasa 500, 23 de victorii si 52 de podiumuri.

In 2007, Chris Vermeulen a concurat pe Suzuki GSV-R intr-o editie speciala cu grafica tribut Barry Sheene, la Marele Premiu al Australiei. Proiectul celor de la Motorcycle USA, preparat de Grant Matsushima de la MPT Racing, este o replica a acelei motociclete de curse.

Asa cum era de asteptat, aceasta are numeroase piese aftermarket: sistem de evacuare fabricat de cei de la MPT, frane Brembo cu etriere monobloc radiale, furca Ohlins, amortizor Ohlins TTX, furtunase frana din otel cu invelis de Kevlar si anvelope Dunlop 209 GP.

Motorul 4 in linie dezvolta 150 de cai la roata iar vopseaua si grafica speciala a fost realizata de Matt Polosky de la Color Zone Designs. Motorcycle USA nu se opreste insa aici, acestia urmand sa mai adauge jante mai usoare, sistem de control al tractiunii dar si alte piese de performanta pentru a transforma proiectul lor intr-o motocicleta foarte rapida dar si unica. Pentru mai multe detalii tehnice si fotografii, accesati site-ul Motorcycle USA.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.