Cauta in stiri

RSS Feed

modele custom

Suzuki GSX-R 750R replica de la Icon

26.02.2009
Foto ©: Icon

Inca de la primul model aparut in anul 1985, Suzuki GSXR 750 a devenit o legenda in lumea superbike-urilor. A fost tipul de motocicleta care se adresa celor pasionati de libertate, viteza si curse, toate impachetate intr-un cadru de aluminiu, carene in culorile traditionale Suzuki si aduse la viata de un motor cu 106 cai putere.
 
Printre fanii motocicletei, despre care se spune ca a inventat clasa superbike, se numara si cunoscuta companie americana de echipamente, Icon. Pentru a promova noua linie de echipamente Suzuki, nostalgicii de la Icon au ales sa transforme un model standard de GSX-R 750 din 1990, motocicleta la care au visat in tinerete, intr-o replica a lui GSX-R 750R, o editie limitata mai sportiva.

Carenele standard au fost inlocuite cu cele de GSX-R 750R, fabricate de Airtech, care impreuna cu parbrizul Zero Gravity schimba radical linia de design. Masiva codita originala a fost inlocuita de una racing de tip monopost. Paintjob-ul realizat de Bill Sanger este mult mai cuminte decat cele cu care ne-a obisnuit Icon pana in prezent, asta din cauza ca respecta schema grafica a modelului original. Un alt detaliu ce atrage atentia  este evacuarea din titan cu un design modern, realizata de compania britanica Racefit, ce se integreaza suprinzator de bine in linia old-school a motocicletei.

Asteptam cu interes si alte proiecte interesante marca Icon.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.