Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Suzuki prezinta noul GSF1250 Bandit 2010

13.09.2009
Foto ©: Suzuki

Suzuki a dat publicitatii primele imagini cu noul GSF1250 Bandit, modificat usor pentru anul 2010. Din punct de vedere stilistic, motocicleta este acum identica cu noul Bandit 650, prezentat la sfarsitul anului trecut la Salonul EICMA.

Astel, fata de modelul actual, farul si bordul au fost restilizate, avand un design mai modern, codita, aripa si capacele laterale au fost usor redesenate, iar motorul este vopsit acum in negru. Capacul dintre rezervor si furca a fost de asemenea redesenat. Noul bord are vitezometru electronic si indica si treapta de viteza selectata.

Motorul cu patru cilindri  in linie de 1.255 cmc, racit cu lichid, a fost usor revizuit si a primit sistemul Suzuki SDTV (Suzuki Dual Throttle Valve) care va ajuta la economia de carburant si la reducerea emisiilor poluante.

Suspensia noului model este reglabila iar saua poate fi coborata cu 20 mm. Sistemul de franare include doua discuri de 310 mm pentru fata si un singur disc de 240 mm pentru spate, ABS-ul fiind disponibil optional. Pentru informatii legate de pret si disponibilitate contactati unul din dealerii Suzuki.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.