Cauta in stiri

RSS Feed

ipoteze

Suzuki planuieste sa lanseze GSR 750

17.07.2009
Foto ©: Motorevue

Conform francezilor de la Motorevue, compania din Hamamatsu pregateste o versiune mai mare a naked-ului Suzuki GSR.

Inspirat de B-King, GSR 750 ar urma sa fie dezvoltat pe aceeasi platforma tehnica a actualului GSR 600 insa va avea motorul preluat de pe sportivul GSX-R 750, intr-o versiune cu mai putini cai. In stanga puteti vedea o simulare computerizata care incearca sa prefigureze viitorul model.

Se pare ca aparitia lui GSR 750 ar fi motivata de succesul de care s-a bucurat Kawasaki Z 750, unul din cele mai vandute naked-uri medii in Europa, fiind de altfel si singurul naked japonez in segmentul 750cmc.

Bookmark and Share
kawazuki by Catalin on 17.07.2009
Nu cred ca mai e nimic nou in a te inspira din vecini insa modelul asta mi se pare prea de tot! Nu mai seamana deloc cu vechiul GSR! Ar putea fi un er6n prea greoi sau un z750 cu forme deloc ascutite. Daca doreau sa creeze un adversar z750-ului, in loc sa fure detalii de design de la el, nu era mai ok sa se indrepte si mai mult catre b king?
low budget? by Mircea on 18.07.2009
Daca se vrea un concurent pt Z 750 nu-l vad bine fara o furca USD si daca ma uit la codita ma gandesc la Triumph Speed Triple
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.