Cauta in stiri

RSS Feed

concepte

Suzuki SD-01 si SD-02 - noi concepte de scuter

20.06.2008
Foto ©: Suzuki

Suzuki a prezentat anul acesta in cadrul Salonului International Motorshow Bangkok din Tailanda, care a ajuns la editia cu numarul 29, doua noi concepte de scuter ce au reusit sa atraga privirile vizitatorilor prezenti pentru a admira in principal masini. La momentul actual nu se cunosc specificatii tehnice amanuntite despre prototipurile SD-01 si SD-02 dar constructorul japonez a reusit inca odata sa impresioneze.

Solutiile tehnice aplicate pe conceptele SD-01 si SD-02 sunt asemanatoare, ambele scutere fiind construite pe aceeasi platforma. Tot sistemul de iluminare este realizat prin leduri, mansoanele sunt fosforescente iar seile se rabateaza automat. SD-01 are un design agresiv in negru cu accente de rosu si o sa deosebita in timp ce SD-02 este mult mai stilat intr-un alb clasic.

Ambele modele dispun de un afisaj electronic ce include GPS si MP3 player impreuna cu un sistem audio stereo si telefon mobil. Discurile de frana sunt in forma de stea iar restul componentelor mecanice au fost bine integrate in design-ul total.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.