Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Suzuki SFV 650 Gladius, mai multe detalii

03.10.2008
Foto ©: Suzuki

Suzuki a lansat acum o saptamana la Paris, SFV 650 Gladius, un model complet nou destinat in primul rand incepatorilor.

Motocicleta are intr-adevar linii de design noi pentru japonezi dar dupa parerea noastra acestea sunt inspirate de cele ale naked-urilor italiene. Tinta principala a modelului este insa Kawasaki ER-6N ce a primit recent un facelift destul de substantial. Argumentele cu care Suzuki vrea sa va convinga sunt: o estetica originala, un motor in V ce si-a dovedit fiabilitatea si un pret foarte competitiv de doar 5800 de euro (fara ABS-ul oferit ca optiune). Conform producatorului, cuplul la turatii joase a fost imbunatatit printr-o noua harta a injectiei, iar centrul de greutate a fost coborat. Motocicleta are o greutate la plin de 202kg iar inaltimea seii este de 785mm.

Asa cum se stia, motorul este cel de pe Suzuki SV 650 si dezvolta o putere de 72cp si un cuplu de 64Nm, acesta permitand motocicletei sa ruleze cu o viteza maxima de peste 200km/h. Pentru mai multe detalii si fotografii accesati minisite-ul dedicat Gladius Style.

Specificatii tehnice Suzuki Gladius

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.