Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Suzuki va lansa noul GSX1250FA 2010

14.09.2009
Foto ©: Suzuki

Producatorul japonez Suzuki pregateste pentru inceputul anului viitor lansarea noului model GSX1250FA, un sport-tourer bazat pe naked-ul GSF1250 Bandit.

Motocicleta va avea in comun cu proaspatul GSF1250 Bandit 2010 cadrul din otel tubular, suspensiile si motorul de 1.255 cmc cu patru cilindri in linie. Carenajul este foarte similar cu cel al modelului GSX 650F, fiind acum ceva mai voluminos, iar sistemul de evacuare a suferit si el usoare modificari.

Motorul cu patru cilindri in linie de 1.255 cmc, racit cu lichid, a fost usor revizuit si a primit sistemul Suzuki SDTV (Suzuki Dual Throttle Valve) care va ajuta la economia de carburant si la reducerea emisiilor poluante.

Primele imagini indica faptul ca Suzuki are deja pregatit un set de accesorii pentru cei care prefera drumurile lungi, motocicleta putand fi dotata optional si cu ABS.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.