Cauta in stiri

RSS Feed

test drive

Test drive cu noul KTM RC8 R

11.02.2009
Foto ©: fastbikes.se

KTM a lansat oficial in Portugalia, pe circuitul din Portimao, mult asteptata versiune "R" a deja popularului model RC8. Testerul sef al publicatiei MCN a fost prezent la fata locului unde a pilotat pentru prima oara noul model, in final declarand ca RC8 R este una dintre cele mai bune motociclete sport de pe planeta.

Motorul ce echipeaza KTM RC8 R are capacitatea cilindrica marita de la 1.148 cmc la 1.195 cmc si dezvolta 170 de cai putere, situandu-l din acest punct de vedere alaturi de Ducati 1198. Noua versiune beneficiaza de jante mai usoare, un sistem de suspensie imbunatatit si o cutie de viteze revizuita.

"Primele doua sesiuni de dimineata au fost stanjenite de ploaie torentiala. Pilotand KTM RC8 R la o viteza redusa iti spune doua lucruri - are o putere exploziva de la 6.000 rpm in sus si inca exista acea usoara impotmolire la 4.000 rpm unde este totul sau nimic."

"Motocicleta vine echipata cu jante Marchesini si acestea o fac considerabil mai agila decat fratele mai mic RC8. Totul la aceasta motocicleta este orientat spre circuit, de la jantele usoare la suspensia WP."

"La o prima incercare KTM a rezolvat cu siguranta problemele cutiei de viteze a motorului LC8 care au marcat cateva dintre modelele RC8 originale."

"Pe ud suspensia se simte prea dura dar odata ce apare o linie uscata pe circuit unde putem folosi mai mult puterea exploziva suspensia intra in elementul ei."

"Multi alti producatori sustin ca motocicleta lor este gata de cursa din fabrica, insa RC8 R este cu siguranta gata de cursa inca din fabrica."

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.