Cauta in stiri

RSS Feed

custom bike

The Warthog, un nou showbike de la Icon

28.11.2008
Foto ©: Icon

Dupa modelele Battlecry, Death From Above, El Fabuloso si Legion, compania americana Icon, recunoscuta pentru design-ul unic al produselor sale, a hotarat sa lanseze o noua motocicleta speciala pentru a promova aparitia ultimei versiuni a castii de protectie Domain 2 Warthog.

Fiind inspirat dupa avionul de lupta fabricat in anii ’70 de S.U.A., numit Warthog, aeronava care avea rolul de a proteja trupele de infanterie, conceptul “The Warthog” reprezinta viziunea celor de la Icon asupra unei motociclete de lupta.

Construit in opt saptamani in zona 13 a companiei, The Warthog ZX-10R simbolizeaza mentalitatea inovativa Icon. Primul lucru care sare in ochi este "mitraliera" din partea frontala a motocicletei, foarte asemanatoare cu cea originala de pe avionul de lupta. In spiritul tuningului american, motocicleta este echipata si cu un sistem audio MTX de 800 de wati, care va difuza o dulce “Simfonie a distrugerii” oriunde va fi nevoie. Sistemul audio este completat de un ecran LCD de 8”, instalat in bord, ce tine locul oglinzilor retrovizoare, partea posterioara a motocicletei avand integrata o camera video. Motorul, ca si partea audio, a fost creat sa impresioneze, dezvoltand 188 de cai putere la roata spate pe standul Dyno. Grafica motocicletei are la baza cea a castii Icon Domain II Warthog si a fost aplicata cu multa munca de catre oamenii specializati ai companiei.

Desi a pornit initial ca un Kawasaki ZX-10R normal, datorita entuziasmului unor fani ai legendarului avion, motocicleta a ajuns sa fie un concept mai neortodox si un tribut adus avionului A-10, poreclit Warthog. Mai jos puteti vedea videoclipul promotional al castii Warthog.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.