Cauta in stiri

RSS Feed

Top 3 motociclete retro de clasa medie.

Top 3 motociclete retro de clasa medie.

Ciprian | 13.04.2017
Foto ©:

Acest articol se adreseaza celor carora le place stilul retro si vor sa isi achizitioneze o motocicleta de clasa medie. Pe piata nationala cat si internationala se regasesc mult motociclete cu diverse avantaje fata de celelalte stiluri exterioare, la preturi accesibile. Noi vom prezenta doar 3 astfel de modele.

1. Triumph Street Cup

Pe locul 1 se afla cel mai accesibil cafe racer pe care il poti cumpara, Triumph Street Cup.

Motocicleta este practic un mini Thruxton care te va face sa te simti classy. Motorizarea este cea regasita si pe Street Twin si Street Scrambler, adica motor de 900 cmc, dezvoltand destula putere astfel incat sa te duca pana la munca in timp util si cu un sentiment placut.

2. Yamaha XSR700

Pe locul 2 se afla XSR700 fiind un retro cu diverse influente "moderne". Practic este un MT-07 restilizat si cu modificari ergonomice. Tocmai de aceea XSR700 este pozitionat pe locul 2, datorita performantei.

Pretul este de 7.600 euro.

3. Honda CMX500 Rebel

Honda CMX500 Rebel are un motor dublu paralel de 471 cmc, regasit si pe CBR500R sau CB500F. Asta inseamna ca modelul este unul economic si perfect pentru traficul din oras, date fiind si dimensiunile sale.

Pretul este de 6.000 euro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.