Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Toyota Tundra Ducati Desmosedici RR

19.11.2008
Foto ©:

O colaborare unica intre Toyota si Ducati a dat nastere unui produs custom deosebit, prezentat la recentul salon auto SEMA din California. Transporterul Tundra Ducati Desmosedici 2009 este rezultatul combinarii tehnologiei japoneze cu cea italiana si a facut senzatie la expozitia din Statele Unite ale Americii.

Toyota a construit transporterul din modelul standard Tundra CrewMax, modificand sasiul pentru a putea gazdui faimoasa motocicleta. Pe lista de accesorii a masinii regasim o rampa hidraulica, panouri solare pentru mai multa putere, paturi flip-up, totul intr-o schema de culoare rosu si alb specifica marcii Ducati.

Ducati a imprumutat companiei Toyota un Desmosedici RR, motocicleta ce poate fi folosita pe strada derivata din modelul companiei de MotoGP, pe langa sculele si echipamentele necesare testarii noului transporter.

"Toyota ne-a contactat pentru acest proiect datorita recordului Ducati de campionate mondiale castigate si a reputatiei noastre de lideri in domeniul tehnologiei si performantei." a declarat Michael Lock, CEO Ducati America de Nord. "Este un parteneriat care ofera companiei Ducati o vizibilitate la un public la care altfel nu am putea ajunge."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.