Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Tri Glide Ultra Classic - primul trike Harley Davidson

23.07.2008
Foto ©: Harley-Davidson

Harley-Davidson a prezentat ieri noul Tri Glide Ultra Classic, care este de fapt versiunea trike a modelului Ultra Classic Electra Glide, produs de compania din Milwaukee, ca raspuns la cerintele pietei.

Dezvoltata pe un sasiu special conceput pentru trei roti, motocicleta va fi disponibila doar prin reteaua de dealeri Harley-Davidson din America la un pret recomandat de 29,999 usd in care este inclusa garantia producatorului de doi ani.

Trike-ul este propulsat de un motor Twin Cam 103 V-Twin, echipat cu Electronic Sequential Port Fuel Injection (ESPFI), ce dezvolta 136Nm. Cutia de viteze Cruise Drive in sase trepte este specifica modelelor touring Harley-Davidson si poate fi echipata cu un marsarier electric optional care costa in plus 1,195 usd. A fost aleasa tot transmisia finala pe curea din cauza rezistentei si a intretinerii usoare.

Tri Glide Ultra Classic are frana fata asigurata de un disc dublu iar pe spate dispune de un sistem Hayes Brake dual-disc cu frana de mana pentru parcare. Jantele sunt realizate din aluminiu avand dimensiunea de 16" pe fata si 15" in spate. Rezervorul are capacitatea de 23l in timp ce dotarea "cruise control" vine standard. Trike-ul poate fi achizitionat intr-o gama de 3 culori: Vivid Black, Dark Blue Pearl, si Red Hot Sunglo.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.