Cauta in stiri

RSS Feed

concepte

Tricera - un nou concept de motocicleta a viitorului

28.05.2008
Foto ©: Salvador Gonazalez

Salvador Gonazalez, student la Art Center Pasadena din California, a creat aceasta motocicleta sport electrica ce ramane singura in echilibru. Acest concept este propulsat de un motor electric si se adreseaza motociclistilor responsabili social si ecologisti, care vor sa se bucure de motocicletele sport in siguranta si comoditate.

Nu exista nimic mai tragic decat sa-ti scapi motocicleta dupa ce ai cumparat-o de noua. In plus, cea mai mare ingrijorare a unui motociclist este frica de ranire, fiind expus asfaltului si altor vehicule. In incercarea de a rezolva aceste probleme, Gonzalez a desenat o structura exterioara care, cel putin in schitele initiale, protejeaza motociclistul deasupra si pe lateral.

Spre deosebire de alte vehicule ce au intrat recent pe piata avand configuratia stabilizatoare cu trei roti, Tricera isi pastreaza esenta agresiva si sportiva. Acest design este esential pentru succesul conceptului deoarece nu multi motociclisti sunt inca dispusi sa faca compromisuri.

Bookmark and Share
gdfsgd by AURELIAN on 02.01.2010
woo0oow
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.