Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Triumph accesorizeaza la maxim modelele 2009

05.09.2008
Foto ©: Triumph

Doriti o furca fata upside-down Ohlins si frane Brembo cu etriere radiale pentru Triumph-ul Thruxton din posesie? Ce spuneti de amortizoare dual Ohlins si un sistem de evacuare de ultima generatie Arrow pe Triumph Scrambler? Compania britanica ofera acum toate cele prezentate mai sus, direct prin reteaua proprie de dealeri autorizati.

Triumph-ul Scrambler stock in cele doua culori lucioase si cu evacuarea dubla cromata poate dezamagi la o prima vedere dar, cu grila neagra de far, bare subtile de protectie, scut de motor de culoare neagra, un esapament retro Arrow si amortizoare dual Ohlins, poate fi considerat agresiv intr-un mod pozitiv.

Motorul ce echipeaza modelul Scrambler dezvolta 56cp si 55Nm fiind deja alegerea preferata a pasionatilor de Triumph, oferind mult mai multa putere de jos si inspirand mai mult caracter decat restul motorizarilor familiei Bonneville. Era nevoie intr-adevar de o nota mai puternica la capitolul sunet iar Arrow a avut grija sa furnizeze exact ceea ce trebuia.

Imbunatatirile optionale pentru restul gamei britanice nu isi prea ating scopul. Thruxton si Bonneville beneficiaza acum de o suspensie cu pretentii dar, ceea ce au nevoie cu adevarat, este o strategie de reducere a greutatii totale impreuna cu adaugarea de mai multi cai putere in motoare.

Via I Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.