Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Triumph lanseaza editia speciala Daytona 675SE

01.05.2009
Foto ©: Triumph

Compania britanica Triumph prezinta o editie limitata a popularului model supersport Daytona 675, ce se diferentiaza de modelul standard prin noile culori alb/albastru, denumita Daytona 675SE.

Astfel carenele sunt vopsite in alb perlat, iar cadrul, subcadrul coditei si bascula sunt vopsite in albastru. Motocicleta mai dispune de grafica noua dar si rim stripes de culoare albastra si este cu doar 150£ mai scumpa decat modelul standard. Propulsat de apreciatul motor cu 3 cilindri in linie, ce dezvolta 126 cp, Daytona 675SE se prezinta neschimbat din punct de vedere tehnic insa nici nu are de ce intrucat modelul este unul foarte performant, acesta iesind in top in mai multe comparative ale clasei 600 si fiind un model de succes in Marea Britanie si nu numai.

O gama intreaga de accesorii este disponibila pentru Daytona 675SE, oferind posesorilor oportunitatea de a-si personaliza aspectul cat si performanta motocicletei. Gama include accesorii racing, cum ar fi piese din fibra de carbon, quickshifter, scarite racing, evacuari finale dezvoltate in colaborare cu compania italiana Arrow si multe altele. Puteti vedea toate aceste accesorii folosind aplicatia de personalizare Create My Triumph.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.